Nyår

Det blev inte riktigt som vi tänkte på nyår... Jag skulle ju ha åkt till Stockholm med Johanna men så blev det ju då inte... Istället blir vi hemma hos mig och kollar på alla millenniumfilmerna och skjuter lite raketer och så, här istället… Blir nog jätte mysigt ändå! :) Jag ska försöka ta massa bilder också som jag kan lägga upp typ på söndag eller nå!

Puss!



Skriver...

Brorsan hjälpte mig nyss att ta massa bilder,  doch var det bara en av dom som blev okej... Idag har jag suttit och skrivit nnästan hela dage. Så varför inte ta en bild på det också?

Fixar filmer

Nu sitter jag inne hos brorsan och fixar lite filmer till min data! Det går sjukt långsamt så jag uppdaterar mer i kväll!
Bjuder på en bild med mammas glasögon... Haha jag ser sjukt dryg ut! Förlåt för det ;)
Puss!

Sommar planer!

I flera år har jag gått runt och drömt om den perfekta sommaren! Dock så har jag aldrig lyckats… Jag har nog bara gått runt och väntat på någon som vill samma saker som jag och nu har jag ju Johanna som verkligen tänker likadant som mig! Vi planerar sommaren redan nu i december så jag är säker på att den kommer bli bra! :) Vi funderar på att tågluffa genom hela Sverige och bara se vart vi hamnar! Haha fast vi kommer säker komma med 100 andra idéer  så vi får se hur det blir :)

 

 

 


Sova

Nu ligger jag i sängen med min nya STORA mjukiströja som jag köpte igår! Jag somna typ kl 4 hos petter så jag behöver ta igen lite sömn så jag orkar hjälpa mamma i morgon.
Godnatt ♥

Varit med Johanna och Petter...

Jag åkte som sagt till Örebro med Johanna igår… Vi köpte lite ”baskläder” och ett par högklackade skor som har dödat mina fötter! Vi tog en tidig buss hem för att kunna vara med Petter och sen blev det att vi sov där också. Kan ju tillägga att det tog ca 4 timmar att gå till honom (trots att det bara är några hundra meter dit han bor) Hmm…

 

 

Och så såg vi den hör filmen också... Haha sjukt dåligt gjord! Alla säger att den ska vara skit äcklig men, Nej... Och då kan ni ju också få veta att jag HATAR skräckfilmer... Jag skiter typ ner mig när det händer något!



Lat!

Idag har jag latat mig hela dagen… Rätt skönt faktiskt! I morgon blir det att åka till Örebro med Johanna! Blir mysigt! Ska köpa skor till nyår… Dock vet vi inte vad vi ska göra på nyår men det skadar ju inte att få lite nytt i garderoben…

 

 

latdag...



Med film...




I badet...


Förlåt för dåliga mobilbilder men jag har verkligen inte okrkat anstränga mig idag :(


Inviger nya spegeln...


God Jul!

Bättre sent än aldrig... eftersom det är julsfton så vill jag inte sitta framför datorn men jag ska försöka uppdatera mer imorgon!


God jul på er ♥

Mat & film

Just nu sitter jag och tycker synd om mig själv för att jag är för trött för att orka göra något. Så jag tänkte slå på en film och sitta och glo på tills jag somnar.  Jag har som sagt redan kollat på en film med brorsan men jag somna i mitten… Vill bara tillägga att jag somnade en gång till efter att ha städat kylarna. Och så kom pappa hem och väckte mig och hade köpt pizza… Jag äter (och sover) jätte dåligt nu för tiden :S Och jag kände mig jätte elak när pappa hade köpt en hel pizza till mig när jag bara åt en liten bit… :(

 

 

Film med brorsan :)

 

Katen som blev över... Usch det ser ju bara vidrigt ut! Försökte få i mig lite mer men nu mår jag bara illa :(

JulLov!

Idag slutade jag halv elva och tog en buss hem elva. När jag kom hem ville brorsan kolla på film men jag somna efter halva...  Nu har jag äntligen ledigt! Skönt att få tänka på annat! Men nu ska jag nog sova lite till innan jag städar kylarna... Kul!


Min dag

Den här dagen har varit heeelt ovärd… Jag kommer till skolan halv nio och får veta att våra två första lektioner är inställda. Sååå, när klockan var halv elva så hade vi lektion, gissa vad vi skulle göra? JULPYSSLA… i typ en och en halv timme innan vi sluta klockan 1. Kul…

 

Fantasin är verkligen på topp som ni ser...

 

 

Dålig mobilkamerabild från när jag och brorsan gjorde knäck för nån timme sen!

 

 

Puss♥



Sova tidigt...

Jag e trött... :( Jag har tänkte lite på det där med bloggpaus och jag tänker fortsätta blogga, bara inte lika mycket. Jag ska i alla fall försöka göra minst ett inlägg om dagen
Puss♥

You are a free bitch baby

Jag vet att jag skrev att jag skulle ta en paus från bloggen men jag känner att jag behöver skriva av mig lite…

 

Det är nämligen så att jag börjar bli väldigt trött på landet vi lever i. Vi här i Sverige älskar att trycka ner andra bara för att de har saker som vi själva inte har. Jag själv är inte så utsatt av det men jag mår dåligt när jag tänker på alla som faktiskt är det… Tänk er själva att ni går ut på stan och blir kallad slampa bara för att du råkar ha ett u-ringat linne på dig. Eller att folk tycker att du är konstig bara får att du vågar leva ditt liv. Det är ju så att vi har alla fått ett liv att göra precis vad vi vill med, så varför inte bara göra det? DU har fått et liv för att DU ska leva det… Slösa inte bort ditt liv på någon som redan har ett?

 

Jag måste dock säga att jag är påverkad på så sätt att jag inte vågar leva som jag vill. Vi i Sverige är för dömande. Varför ska det vara svårare att få jobb om man har varit missbrukare eller om man har varit med i Big Brother? (bra exempel där… höhö) Nej men ni fattar nog… Bara för att man inte har världens bästa bakgrund (och NEJ jag har inte något i mot Big Brotherdeltagarna) så betyder inte det att man är mindre viktig eller är nedsatt på något sätt! Jag ser upp till de som vågar, ni som vågar göra era ”misstag” och sedan kan gå vidare! Just go for it… Det är vi alla värda.


Bloggpaus?

Jag funderar på att ta en ganska lång bloggpaus… Dock känns det lite dumt nu när jag börjar få upp statistiken lite. Men jag känner mig trött och sliten och kanske lite trasig också… Mår inte alls bra just nu. Känns som att jag behöver släppa allt ett tag. Jag hade en underbar helg med mamma och jag kände verkligen hur allt annat släppte ett tag… Dessutom så fick jag sova hela den natten! Jag har inte sovit en hel natt på månader. Känner att jag behöver ta tag i det.

 

 


Leker med skolans ipad

Nu sitter jag och värmer mig vid ett element i korridoren.... Tänkte slänga upp ett snabbt inlägg bara för att jag kan ;) snart har jag no... Kul! Men men... Puss på er!

Skola

Nu har jag duschat och väntar på att frukosten ska bli klar. Hinner inte skiriva så mycket mer (som vanligt) Men jag kanske skriver i kväll :)

Kvar i sängen

Jag vaknade för flera timmar sen men min säng är så varm och skön så jag vill inte gå upp L Jag hör av mig när jag orkar skriva något!

 


Nyfixade naglar

Nu har vi varit nere och ätit frukost. Väckarklockan ringde inte så vi hade typ jätte bråttom och fick skynda oss ner… Jag bloggade inte igår kväll för vi kom ”hem” sent… VI hade bestämt att vi skulle köpa en varsin macka på subway att äta på rummet men istället så åt vi en lite finare middag på hotellet.

Fick nagkarna fixade också... Ser dock bättre ut i verkligheten :)
Puss!

Lunch

Nu har vi checkat in på hotellet och har hunnit ta en snabb lunch. Tänkte nyss sminka mig lite innan vi skulle gå men insåg nyss att jag har glömt sminket hemma… Fåfäng som jag är så tvingar jag brorsan åka hem till oss för att hämta det… Hmm…


Tidsinställt

Hej på er! Nu sitter jag förmodligen ute och myser i julshoppingen med mamii! Om jag känner oss rätt så sitter vi säkert på något fik någonstans och dricker varm choklad och kaffe… Ibland får man faktiskt :)

 

Tänkte lägga upp ett långt inlägg om något viktigt här i livet men jag kommer verkligen inte på något just nu… Skönt! Det här får bli en sån där dag då jag inte tänker alls utan bara lever (som alltid när jag får shoppa…) Haha det var ett tag sen, fick lite pengar av pappa också så det kan bli lite dyrare julklappar i år! Nej nu orkar jag inte skriva nå mer… Jag Slänger nog upp ett inlägg i kväll när jag kommit in på hotellet! Blir nog att köpa massa godis och titta på en film på rummet… Känner att det här kommer bli en onyttig dag…

(ska fixa "dagensbilderbilden" så den passar med bakgrunden...)

 

 

 

Puss!


Ny kategori

Nu sitter jag i bilen och väntar på att mamii ska komma tillbaka så jag kan komma här ifrån…

Som ni kan se till vänster på bloggen så har jag skapat en ny kategori ”funderingar” (kom inte på något bättre) Och där kommer jag skriva om allt om livet och sånt som min stackars hjärna sitter och grubblar på, sena kvällar när jag inte kan sova.  Jag ’kommer komma med fler nya kategorier så fort jag kommer på något som jag bukar skriva om…

 

 

Puss så länge!



Uppgjort?

Ibland känns det som att allt vi gör och allt som händer redan är bestämt. Allt som händer är meningen att det ska hända. När man läser en bok så kan man inte bestämma slutet på boken, för det har författaren redan gjort. Ibland tror jag att det är så men livet också. Allt är redan uppgjort. Om jag bestämmer mig för att råna en bank så är det meningen att jag ska göra det. Och om det nu är meningen att jag ska göra det så behöver jag inte ens tänka på att göra det eftersom att det ändå kommer att hända.

 

Så… Varför är vi så rädda för att göra saker? För att det är menat så? Ibland känns det som att man bara kan skita i allt eftersom att det inte spelar någon roll. Varför ska man vara rädd för?

Vi oroar oss i onödan. Vi är rädda att köra bil på vintern för att vi riskerar att vi hamnar i nån tragisk olycka, men om vi nu gör det så är väl det också meningen?

Usch nu krånglar jag till allt igen… Men vadå? Det är ju meningen... ;)

 

 

 


Sova...

Det finns nog inget bättre än att krypa ner i en nybäddad säng och somna till en film… Det är i alla fall vad jag ska göra nu!

 

I morgon åker jag till Örebro och sover där. Jag ska försöka få med mig datorn så jag kan blogga sen på kvällen när vi kommer fram till hotellet. Om ni har tur så kanske det kommer upp ett tidsinställt inlägg också ;) Om jag kommer på något att skriva om vill säga…

 

Puss på er! Sov sött♥

 

 


Bilder?

Åh jag vill ut och fota! Jag vill hitta helt meningslösa platser och ge dom en historia… Haha Vilken poet jag är ;) Höhö… Nej men man kanske borde gå ut i mörkret och ta lite bilder! Är ju ledig i morgon Så jag kan nog vara uppe ett tag…


Städar

Ska snart bädda rent i sängen men jag tänkte slänga in ett inlägg först. Idag har jag sista volleybollträningen för i år… Sorgligt :( Men men… Jag och Johanna har bestämt oss för att smyga oss in på gymmet minst två dagar i vecka istället! Vist är det typiskt att varje gång man har bestämt sig för att städa eller något annat sånt tråkigt så kommer man på 100 andra saker som man hellre vill göra!  Men om jag skyndar mig nu så kanske jag hinner göra något bättre sen… Puss!


Forget your boyfriend... Måste ha!

dålig uppdatering...

Hej på er! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera ett par dagar nu… Ska bli bättre på det!

 

Nu sitter jag i sängen och ska nog sova snart. Jag tänkte ta ledigt i morgon och på fredag. I morgon ska vi inte göra något viktigt alls… Och på fredag åker jag till Örebro med mamii! Har fått veta lite betyg också… Dom flest kunde ha blivit bättre men jag kan jobba upp till VG i de flesta och i bild har jag redan Mvg! Usch nu känner jag hur ont jag har i hela kroppen… Tränade i typ tre timmar igår. Först en halvtimmes fysträning sen en och en halv timme volleyboll och sen en timme på gymmet efter det ;) (stolt tjej) Trots att jag inte har bloggat på typ två dagar så har jag (tragiskt nog) inget mer att skriva om… MEN! Ni kan få höra en helt underbar låt istället! Johanna skickade massa låtar till mig och då hittade jag den!

 

 


Inställd buss...

Det kom ingen buss och hämta mig i morse så pappa fick skjutsa mig till skolan... Rätt sköt, missa halva hemkunskapen! ;) Nu har jag NO men jag är som sagt färdig med allt jag skulle göra och vikarien vet inte vad jag ska göra...
Puss hej!

Jobbigt

Livet känns rätt tufft och jobbigt just nu. Jag känner mig så begränsad. Är det verkligen tänkt såhär? Är det verkligen meningen att man ska behöva känna att man inte kan nå sina drömmar? Jag tror jag tänker för mycket. Känns inte som att jag kan leva fullt ut som det ser ut just nu. Jag är bara trött på allt! Vill bara bort ett tag. Jag vill fly från verkligheten. Jag vill bara somna och vakna upp till en värld där ingenting är omöjligt. Det känns som att jag måste lämna allt för att kunna växa. Jag vill glömma.

 

Jag vill lämna er. Jag vill glömma er. Jag vill att ni glömmer mig. Jag vill gå vidare och låtsas som att jag aldrig levt det här livet. Jag vill börja om. Men jag antar att min tid kommer…

 


Färdig!

Nu är jag färdig med typ fyra uppsatser! Det tog sin lilla tid kan jag säga… Min grupp hade tydligen tagit alla lätta uppgifter och lämnat MVG frågorna till mig… Hmm, men nu är jag klar! Nu ska jag sätta mig och kolla på en film tänkte jag. Fick massa nya filmer till datorn igår!

 

Puss!



Ny vaken....

Jag somnade runt tre i natt och vaknade tre på eftermiddagen… Det började redan bli mörkt när jag gick upp! Nu har jag typ fyra uppsattser som ska skrivas så jag får nog börja på en gång! Som sagt så tog jag massa bilder igår så jag tänkte lägga upp några!

 

 

 

 

Sista bilden blev jätte suddig men jag ville bara lägga upp en bild på håret som tog mig FÖR lång tid att fixa...


Fixar...

Just nu befinner jag mig i badrummet med min dator! Håller på att testar olika sminkningar och frisyrer och annat sånt där roligt… Kanske lägger upp bilder senare om jag inte spårar ut helt och hållet! Jag har väl inte så mycket mer att säga just nu så jag får helt enkelt återkomma när jag har något att säga ;)


Idolfinal!

Vem tror ni vinner?

Trött...

Nu har jag jätte bråttom igen! Jag ska försöka uppdatera i kväll istället... Jag somnade nån gång efter 4/halv 5 i "natt" Och så ringde väckarklockan kl 5 Så jag har inte fått sova så mycket...



Thirteen



Nu sitter jag och kollar på thirteen och väntar på att brorsan ska laga mat :) Har inte så mycket mer att säga så jag får skriva mer senare...

Att sjunga inför publik...

Igår var jag och besökte skolan som jag eventuellt ska gå på nästa år. Alla vick prova på två olika linjer och jag valde då estet (musik) som första val. Vi blev indelade i grupper och så skulle vi spela the lazy song… Jag åkte ju direkt på att sjunga… haha… Så jag och en killkompis skulle sjung och de andra skulle spela. I slutet på lektionen så säger läraren att han ska hämta den andra gruppen så jag och de andra fick spela upp för dom… Haha typ första gången jag sjunger inför publik!

 

 

(bild från skolan)


Lite om dagen + dagens bilder

Den här dagen har gått hur fort som helst! Åket till skolan och kolla på film i två timmar, hade lunch och skrev en uppsatts i två timmar i sträck… Känner tyvärr inte att jag är så nöjd vilket är väldigt synd eftersom att det här kan vara avgörande frö vilket betyg vi får den här terminen… Det är också de här betygen vi ska söka in på! Jag uppdaterar mer senare… Är ledig i morgon så det kanske blir sent i kväll…

 

 

 

 


Ingen talan

Vi ungdomar har ingen talan alls. De vuxna har tydligen all rätt att styra över oss och leka med våran framtid. Jag bor i ett litet samhälle, det finns ingenting att göra på kvällarna, skolan är ett rent h*lvete och kommun vill inte göra någonting åt det. Istället så tar dom våra chanser att lyckas någon annan stans. Kommunen har beslutat att ta 2 millijoner kr av våran skola, vilket innebär att tre lärare kommer att sparkas nu i jul och tre till i höst. Vi kommer ha helklass i alla de viktigaste ämnena och våra betyg kommer att rasa. Vi kanske inte får någon bal och vikarier tvingas sluta så vi kommer få betydligt färre lektioner.

 

Idag var nästan hela skolan ner vid kommunhuset och demonstrera. Det slutade i kaos. Tre polisbilar (runt 10 poliser) fick komma dit och lugna ner eleverna som slog på fönster och skrek oss hesa av ren ilska. En gubbe från kommun blev anmäld för barnmisshandel, och personal från kommun stod och skratta åt oss. Alla skrek att vi hatar dom och det dom gör med oss. De vågade inte ens gå ut och stå upp för deras misstag. Istället ringde de polisen för att de kände sig hotade. När dom då var trygga med poliser överallt så ställde dom sig inför alla och berättade att de inte kommer ändra sitt beslut.

 

”Alla har rätt till att få kunskap och en bra framtid” Vad hände med det…?

 

 



Tidsinställt inlägg, Förvirrade tankar...

Hej på er! Nu när ni läser det här så sitter jag i skolan. Jag är fortfarande sjuk men jag har inte så mycket till val eftersom att min lärare tjatar på min höga frånvaro HELA tiden… Själv tycker jag inte att det är så mycket, och det viktigaste är väl ändå att jag inte ligger efter i något ämne? Nej, jag börjar verkligen tröttna på allt tjat och gnäll hela tiden. Jag är fullt medveten om vad jag gör med mitt liv.

 

Mitt liv är mitt liv. Ingen ska egentligen kunna bestämma över mina val eller mina chansningar. Ibland kan jag sitta ensam och tänka ”vad fan gör jag med mitt liv?” Jag sitter snällt vid datorn eller tv:n och hoppas på att det en dag ska hända något. Jag går liksom i mot mig själv när jag inte orkar lägga energi på att hitta på saker efter skolan eller på helger. Jag har haft tur ändå… Jag har föräldrar som låter mig göra saker och låter mig vara ute sent med vänner. Jag kanske bara är rädd för att missbruka mina föräldrars förtroende? Dock så känns det inte som att jag kan göra det, jag vill inte hamna i massa skit. Men varför är det alltid så att så fort man vill göra något roligt så innebär det att det ska vara nå dåligt? Springa omkring på stan och vara jobbig och högljudd? Skit kul! Eller?

Känns lite som att jag kommer ifrån ämnet här… ;) Vad har vi lär oss nu då? Jo, att det bör finnas mer för uttråkade ungdomar (som jag) att göra på kvällarna! Men… det var ju dock inte det viktiga med det här. Så vart vill jag komma med det här? JO! Skit i alla andra ett tag!  Gå ut, ha kul, gör dina misstag och våga chansa! Du har ju ända fått ett liv för att kunna göra vad du vill med det…

 

 



Morgon!

Nu har jag typ sjukt bråttom men ni får ett snabbt inlägg ändå! Idag är det måndag… värsta dagen på hela veckan, kul! Och så har vi hemkunskap på morgonen som känns helt värdelöst! Men men… Jag har som sagt skrivit ett tidsinställt inlägg som kommer upp kl 13.00. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer så… Puss så länge!

 

 

 

Ni får en gammal vinter bild så länge...


Godnatt !

Nu har jag skrivit ett tidsinställt inlägg om tankar om livet som ni får läsa i morgon! Nu ska jag fortsätta att lyssna på vakna med the voice medans jag samlar ork till att gå ner och borstan tänderna och säga godnatt till alla!



Bakat

Glömde ta bilder... :( ska bli bättre på det! Jag och lillbrorsan gjorde en jätte fin lussepenis till brorsan också... Den sprack :(



Söndagsmorgon



Nu sitter jag och kollar på Hard times :) Idag blir jag nog hemma eftersom att jag fortfarande är sjuk :(


Puss♥

Leker med designen

Då var man igång med desigenen igen... Blir aldrig nöjd!



Nyår...



blev nyss sjukt taggad på nyår...! Blir nog att Dra till stockholm och fira med Johanna och kanske några till :) Så just nu sitter jag och funderar på vilka skor jag ska köpa... Hmm.. Har hittat ett par skit snygga för bara 600kr! Men jag kommer aldrig kunna gå i dom :(



Vaken!

Nu sitter jag i sängen med "nya" datan... Skönt att få sova lite på helgerna. Jag var inte i skolan igår eller i torsdags. Har haft jätte ont i ryggen för er som bryr sig ;)


Igår städade jag hela huset och julpyntade innan mamma kom hem från jobbet, så nu är det rent och fint och ingen behöver tänka på det :) Slänger nog upp nå inlägg senare också... har blivit väldigt dålig på att uppdatera!



RSS 2.0