Duckface!

Ja jag lever fortfarande... I helgen har jag varit med bästa johanna :) Haha jag har nog aldrig ätit så mycket som vi gjorde... Det skutade med att vi fick gå upp och springa morgonen där på ;)
Föer er som inter redan vet så är jag tjejen till vänster med duckface! ;)

Trött

Jag har varit trött och seg rätt länge nu... Det har hänt VÄLDIGT mycket sen jag skrev sist men jag orkar inte ta upp det... Som jag har sagt tidigare så vet jag inte när jag kommer börja blogga normal igen men jag hoppas jag blir lite bättre snart!

Godnatt!

Bjuder på lite bilder som jag har suttit och lekt med...

Jag har INTE slutat blogga...

Nej jag har inte slutat blogga, men jag kände att det var dags för en paus.Jag vet inte när jag kommer börja blogga normalt igen. Det har hänt väldigt mycket dom sista dagarna och jag har ganska mycket att tänka på. Känner mig ganska förvirrad faktiskt men det ordnar sig väl...

Lite kort sådär

Såg nyss bussen åka förbi och jag sitter i morgonrock! Fick åka med mamma till skolan istället… Skönt! Idag börjar volleybollen igen… Jag hinner nog inte göra några fler inlägg idag! I morgon piercar jag naveln (livrädd) Så vi får se om jag hinner uppdatera senare på kvällen!

 

Puss


På onsdag!






Till stan med mamma

Nu drar jag till stan med mamma så hon slipper vara ensam! Är trött och seg som vanligt... Fick bli en vanlig mys-outfit idag ;)

Något jag "börjar" tröttna på...

Alla dessa vältränade killar som hela tiden ska visa upp siva magrutor… Jag menar, snälla kom med något nytt!? Nej jag är verkligen trött på alla er som skryter om era vältränade kroppar… Ska ni skryta så kan ni väl skryta om något som vi faktiskt bryr oss om? Okej många tjejer gillar vältränade killar men jag VET att många håller med mig… Men OKEJ! Ta era spegelbilder och visa upp er själva men snälla… ni kan väl ändå visa ansiktet också? Det är ju liksom det man ser först…

 

 

Nej.. Jag vill inte ha nån jävla planka... Kanske bara för att jag är trött och irriterad men just nu är jag bara så trött på er! Men puss i alla fall!♥


En mening?

Nu sitter man och funderar igen… Varför sitter vi inne och letar efter en mening i livet när vi egentligen borde gå ut och skapa den själva? Jo såhär är det. Vi som sitter hemma, vi gör det för att vi inte vågar något annat. Vi vågar inte göra fel. Jag själv kan känna att jag inte vill svika någon och därför är det bättre att tänka innan jag gör något. Men varför ska vi tänka så mycket för? Så länge vi inte sårar någon annan så kan vi göra vad fan vi vill! Jag menar… Vem ska hindra dig?

Jag vill inte göra någon besviken men jag gör det ändå hela tiden… Jag gör mig själv besviken. Jag vet inte vad jag vill här i livet men det kan ju också bero på att jag aldrig har fått chansen att ta reda på det. Vad är det som är så fel med att göra misstag om man ändå inte sårar någon? Hur vi än gör så kommer någon att bli besviken, men den personen kommer inte vara jag. Jag vill inte göra mig själv besviken nå mer. Jag vill göra misstag hur ska jag annars kunna lära mig något här i livet?

 

Tänk om mina lärare sa det… ”gör bort riktigt ordentligt nu så kanske du lär dig något” Hade det inte varit bra om alla sa så? Då hade man inte ens behövt tänka på att det man gör är fel.


Träna i morgon

I morgon blir det att dra till arenan och träna! Känns som att det kan behövas dels för allt skit man trycker i sig vid jul, men också för att få komma ut lite! Jag åker dit vid 12 så vi får se om jag hinner slänga upp nått inlägg innan!

 

Puss!


Dålig uppdatering... Igen

Jag har varit väldigt dålig på att skriva i några dagar nu och det beror helt enkelt på att jag inte har haft något att skriva om. Jag lovar att bli bättre på det så fort jag orkar ta mig ut och göra saker! Just nu sitter jag bara hemma och gör ingenting (vilket kan vara jäkligt skönt också) Jag hade tänkt pierca naveln den här veckan men som vanligt så skjuter jag alltid upp det :( Får se när det blir! Ajja jag får återkomma när jag har något att skriva om…

 

Puss! ♥


Tillbaka!

Nu har Johanna åkt och lämnat mig här med massa godis och chips... Bra start på året! Ehm... ah.
Farliga grejer...
Gott nytt år bitches! ♥

RSS 2.0