Dålig dag

Jag har inte orkat blogga idag. Idag har det varit en sån där dag som man inte ens vill ta sig upp ur sängen. Känner mig så seg och deppig att det tar imot att säga att det är jag som bestämmer hur jag vill må. Det är något av det värdefullaste jag har fått lära mig. När jag bara sitter hemma och tycker synd om mig själv så drar jag till mig allt det dåliga. Så det får jag sluta med! För hoppningsvis så åker jag ju till ljungskile på fredag! Och så tänkte Henke cykla hit i morgon :)




Glass...

Jag satt nyss och kolla runt på lite bloggar som jag brukar... Sen hitta jag en konstig glass, det var som en plastburk med isbollar i... Och sen fick jag en flash back, jag tror att jag har ätit den! Och nu saknar jag den :( Men jag har bara ett jätte svagt minne av det, jag kanske till och med inbillar mig xD


Ebba & Jag

















Someone like you


Morgondagens planer

Sitter och planerar morgondagen :) det blir nog att att dra och grilla med Ebba, så tänkte vi ta med badkläder också så kanske vi badar beroende på vädret :)



Min klass...

Känner att jag vill ta upp det här om min klass igen... Här komer en länk för er som missade det!

http://likenothing.blogg.se/2011/june/skolavslutning.html#comment )



Som sagt så trivs jag inte så bra i min klass och har aldrig gjort det. Först vill jag bara säga att jag inte skrev om det för att dom i min klass ska börja acceptera mig. Jag har slutat bry mig. Jag skrev det inte heller för att såra någon, och jag tycker själv inte att det verkade som det. JA, det kommer bli skönt att slippa "er" ett tag nu. Men som sagt så pratar jag inte om alla. I sjuan tyckte jag att skolan var jäkligt tuff och det berode mycket på att jag inte hade vänner i klassen som de andra. Självklart var jag inte ovänn med alla, vissa kunde komma fram och prata då och då men ingen skulle ju direkt vela prata utanför skolan? Så som sagt, sjuan var tuff...



Jag mår bättre nu och jag har insett att min tid kommer den också! Det får ta den tid de tar. Jag har vänner och dom betyder allt för mig. Men jag står hellre ensam en att vara någons sista val. Och ni som läser det här och inte förstår mig borde tänka till lite extra. Jag vet att några i klassen inte känner sig "välkommna"  Och ni som nu läser det här kan säkert komma på vilka jag pratar om. Jag gissar mig inte fram när jag skriver det här utan jag har pratat med folk också.

 

Jag vet också att en av er läste det här och tog illa upp. jag svarade på din kommentar i förra inlägget ♥



Bilder på mig från sjuan:








Som sagt... Jag mår betydligt mycket bättre nu :)


finest vs. blogg.se

Fick för mig att jag ville byta till Finest.se .... eller kanske myshowroom... Nej jag vet inte, Kommer nog ha kvar likenothing ändå! 

Glad midsommar föresten! Haha, de hade jag glömt... Det blir att vara hemma med familjen idag :) Och i morgon åker jag nog till henke ich sover där en eller två nätter :)

Jag har inte bloggat på ett tag nu... Och det beror på att jag inte hade så mycket att skriva om igår och i onsdags var jag i örebro och shoppa! :) Visar sen vad jag köpte ;)


Hugo Boss

Nu har jag äntligen fått träffa Henrik igen! :) Hihi han hade köpt två presenter till mig på Semestern också.

Hahaha, jag sa tydligt "köp inga fler parfymer!" Och så gjorde han det ändå! Haha det här är den tredje parfymen jag får av honom :O Och så fick jag även ett Ed hardy linne som jag kan visa senare! :)


sitter hos Marcus -.-"

Hahaha har snott henkes data ocg sitter och har trååååk... Men det blir nog roligare :)

Lan?

Vad fan har jag gjort... Jag tackade nyss ja till att lana med Henke och hans vänner xD Jag har lixom inte ens en dator... så jag får sitta i henkes knä och förstöra för honom xD

 

Men tro mig, jag är HELT imot att folk måste spela för att umgås.


My new BFF

Jag har suttit vid tv:n hela dan! :( jag tror att rubriken säger vilket program jag har nördat i två dagar ;)

Jag åkte inte till Henrik igår... Orkar inte förklara varför. Saknar honom dock :( ♥

 

 


Älskling är hemma!

Nu har Henrik äntligen landat i Sverige! Hihi han ringde direkt efter att ha landat! :)


Lunch :)





Ångrade dock glassen... För sött!

onödiga kommentarer?

Något jag stör mig på är när man går in på en främmande blogg och så står det om hur dåligt de mår eller hur ledsna de är övr något som hänt... Sen läser man kommentarerna och så står det bara "Hej! Hur har din dag varit? :) kolla mig blogg :)"  eller "Hej hur är det? :)" Med andra ord, folk som bara vill ha läsare genom att kommenter på andras bloggar, UTAN ATT ENS LÄSA INLÄGGEN. Hur många läsare får man av det lixom? Om man in te orkar läsa behöver man ju inte kommentera heller? Eller har jag fel?

 

 


Sparris...

Brorsn slog mig nyss i huvet... Han bah: SPARRIS!!!! Och så slog han mig med en sparris!



Tycker dock mest synd om sparrisen... :(


Ny dag.

I natt har jag inte sovit många timmar, Jag somna kanske vid 01:30? Och vakana vid kl 6! Jag gick dock upp nyligen... men har inte kunnat somna om. Hade en ganska dålig dag igår, jag var ensam i princip hela dagen och satt vid tv:n som knappt verkar fungera? :S Men idag är det en ny dag!


Dagens inspiration

 



 

 


Hissar & Dissar



1. Falska människor! Ni som säger "jag finns" när det har hänt något, men när det väl gör det vart finns ni då lixom? :S (sorry om jag tar upp det igen, Men FAN va skönt att slippa er i 2 månader!)

2. Elaka kommentarer på internet... Asså behöver jag säga mer om det? Jag förstår bara inte :S 

3. Alla sjuka ideal! Varför!? Vem har bestämt att man måste vara smal och ha stora bröst!? Sjukt...

 


1. jessica simpson the price of beauty! De visar dock samma avsnitt hela tiden... :(

2. Sommar... äntligen!

3. H&M! Skulle inte klara mig utan h&M...

 


Hem till Love

Idag blir det hem till Love :) Det kommer bli kul, skönt också att inte sitta parkerad vidatan för att kolla om Henke är inloggad nån stans -.-" Emelie, det är bara att inse... Han kommer inte att höra av sig... *snyft*

Haha jag drömde till och med att han kom hem från turkiet -.-"




Ritat :)

Jag har ritat idag! ^^ Försökte mig på att rita av en bild från Kan dee. Och jag försöker alltid göra om bilderna lite, så de inte ser likadana ut.

 

 

Inte färdig dock...


Kameran...


Godmorgon!

Nu har jag vaknat :) Nu sitter jag med mammas dator och ska äta snart. Har inte så mycket att skariva om nu på morgonen... Haha jag drömde att jag var i Turkiet med Henke... Saknar honom :(


Kamera :)

Fick nyss en kamera... som jag sa att jag skulle fixa för 20 minuter sen, haha. Nej men jag har den nu bara så köper jag en nyare sen :)

Det gick dock inte att ladda upp någon bild :S Så ni får den i morrn :) Godnatt! :)

kortpromenad

Nu har jag och mamma varit ute och gått :) Det dlev inte så långt men vi var i alla fall ute :) Idag har det varit en tråkig dag, vilket innebär att jag inte har så mycket att blogga om. Jag ska nog köpa en bloggkamera också, så jag kan ta mer bilder. Jag vill ju inte ta med systemkameran överallt, det blir bara jobbigt att bära på när man går på stan och så känns det ju så osäkert också! nä det finns ingen anledning till att ha med den överallt :)

men nu ska jag fråga pappa om en kamera så får vi se hur bra jag lyckas^^


Ensam hemma,

Happ då var man ensam hemma då :( Försöker komma på något att göra. Henke är i turkiet och jag saknar honom Sjuuukt mycket :( Jag ska försköa hitta på något att göra så jag inte bara går och väntar på att han ska logga in på facebook -.-" Usch, jag har inget liv xD Jag kollar säkert 50 gånger om dagen!

Jag och ebba var och badade igår :) Det blev dock inga bilder :(

Tävlar... :)

Jag är med och tävlar om en ziperall! (svenska motsvarigheten av onepice) Jag Vill ha den svarta! Haha det är inte så många som verkar ha den :)

 

Altså, jag vill ha två:an :)

 

Tävligen hittar du på http://miixx.se reglerna är enkla, man behöver bara kommentera under inlägget "jag är med och jag är fin som jag är" Och detaljerna hittar ni på hnnes blogg ;)


Bada...

Snart kommer Ebba hit och vi tänkte cykla till badet... Första gången i år som jag badar! Är lite nervös faktiskt... haha :)

Angående bilden... Nej jag är inte homosexuell. Ebba och jag är jätte bra vänner :)

Jag har en pojkvän som jag älskar! Och vi har varit tillsammans i över ett år nu!  :)

Och om jag nu hade varit homo/bi Så Hade jag nog sagt det. Jag bryr mig faktiskt inte alls om andras läggningar :) Tycker dock att det är synd att det är så indelat :/


Skolavslutning

Först vill jag säga n sak till min klass... TITTA BORT! Tror inte att någon bryr sig men jag orkar inte era kommentarer längre.

Nea :)



Kören



Elin, Edla, Nea :)



Edlas hår! :O



Karro!



Mathilda :) Och den söta tjejen till vänster är jag inte 100% säker på omm hon ville vara med i bloggen så jag skriver inte hennes namn ;)



Haha nea blev med på många bilder! :O Ewe till höger :)



(kameran hitta ingen fokus)

Jaha... Får väll säga förlåt i fall ni läser ändå... Så jävla skönt att slippa er! Haha mina lärare frågar jämt "trivs du bättre i klassen nu?" Jag svarar bara "nej, och det kommer aldrig att hända!" Och nu tycker ni att jag är jätte negativ men saken är den att jag är allt annat än negativ... Jag vill ha äkta vänner och det kommer jag att få.

Självklar pratar jag inte för alla nu... Men de flesta i klassen säger alltid "ingen är utanför" eller "det finns ingen gruppering i våran klass" och "Alla har det så bra här" Men jag ska säga er en sak... några av er gjorde sjuan till ett rent helvete. Det roliga är att ni inte vet om det. Haha nu tänker alla "nej jag har inte gjort henne något... hon kan inte mena mig..." Haha om ni bara visste...

 

Jag har det bra nu. jag har int den perfekta klassen som alla drömmer om men jag har kommit över det! För den viktigaste personen i mitt liv är jag. Ni kan inte sänka mig längre.

 

Haha Om ni nu läste... jag varnade er.

 

I'm happy now! :)


Stil...

Något av det bästa med sommarloven är att man inte behöver anpassa sig efter vad som förväntas av en. Till exemel, om man vill byta stil... Om man ena dagen ommer med bara svarta kläder, svart smink, svart hår osv osv... Då skulle alla titta och tycka att det var jätte konstigt i fall man plötsligt bytt stil över en dag...? Man borde väll få ändra sig som man vill, Right? Jag påvärkar väldigt mycket av att alla ber mig att bara bära vita kläder, sätta upp håret och visa armarna. Jag är dock inte där än eftersom att alla skulle reagera... Men nu i sommar så börjar min förändring! De flesta har ändrats över sommaren så då lägger inte alla fokus på mig :)











I'm so happy



Haha jag kan inte bestämma mig om jag gillar den här låten eller inten... men antagligen så gör jag det eftersom jag har lyssnat på den i tre dagar nu!

Shopping-bilder



Handväska: Glitter, 299kr



Plånbok: Glitter, 99kr  (badväska på köpet efter att ha handlat för över 200kr)



Tröja: H&M, 199kr    Linne: New Yorker, 99kr


Sorry att bilderna inte blev så bra men dom får duga!

Shopping!

Har varit iörebor idag :) har klippt mig och köpt lite saker :) Jag tänkte lägga upp lite bilder om en stund så får ni se.

Lite random bilder!


Bad days

De senaste dagarna har jag int gjort NÅGOT rätt... i alla fall inte enligt alla jag varit med... Dock så vågar ingen säga det till mig. Bara en. Jag hatar att vara negativ i bloggen men ingen "bloggerska" kan ha det perfekt jämt. Idag har jag bara tyckt synd om mig själv. Jag har bara hatat världen. Jag gick ut i skogen och satt där i nästan tre timmar. Det känns som att allt jag har byggt upp bara rasar framför ögonen på mig. Men har man en gång byggt upp något, så kan man göra det igen! Det är jobbigt just nu och jag kanske kommer att må såhär i några dagar... Men vad gör det om hundra år? I better keep on walking.







Det får ta den tid det tar... En sak är nästan helt säker, trots att det är svårt att förstå... Det blir bättre. Saker som inte skadar mig gör mig starkare! 


vikthets

Hörrni jag vill prata om en sak... Det här med vikthets. man sitter hemma i princip hela vintern och längtar efter sommar. Problemet är att man vill inte vänta, men bara längtar... Och när sommaren väl är påväg så mår många dåligt pga sin kropp och vill verkligen inte visa sig i bikini. Det blir att man börjar tänka på vad man äter och hur mycket man rör sig (vilket är bra!) Problemet är att för många går det här för långt... Och tro mig, jag vet hur det är! Jag har själv mått väldigt dåligt över hur jag ser ut och slutade till och med att äta ett tag. Jag trivdes verkligen inte med mig själv på den tiden även om jag säkert gick ner flera kilo i vikt. Som tur var så gick det inte allt för långt... Men nu måste jag säga er en viktig sak, NI DUGER SOM NI ÄR! Alla har något vackert i sig!

Vi är alla olika.





I måndags började jag med en "diet" Jag åt inga kolhydrater alls! Alltså, inge pasta, potatis, bröd, socker, ris osv... Och nu kanske ni tycker att jag går imot allt jag nyss har skrivit, men jag slutade med "dieten" idag. Jag glömde bort att det viktigaste är mitt välmående. När jag vaknade i morse så kunde jag nästan inte gå själv. allt snurrade och jag fick ont i huvet och mådde illa. Det kändes som att luften blev tyngre och den tryckte ner mig när jag försökte röra mig. Så jag frågade mamma om hon trodde att det berodde på dieten och hon svarade att "det klart det gör" Så jag fick gå och lägga mig igen och sov till klockan var ett på dagen. Jag ville ju bara må bra och jag mådde bara sämre så därför la jag ner det. i stället ska jag bara försöka att inte äta så mycket socker och börja röra mig lite mer! Jag är trots allt inte överviktig och jag tycker inte själv att jag är tjock, och vet ni? Jag duger som jag är, för jag är vacker på mitt sätt.






RSS 2.0