Shoppat!

Nu har jag varit och köpt lite småsaker igen! :) Jag tänker inte lägga up allt dock... Men ni får en bild på mig i linnet jag köpte!



Fest...

Asså... jag engagerar mig och ska hyre lokal för att ha en halloweenfets... så när vi börjar bjuda in folk så så ska dom ändra på allt? det sluta med att dom har "festen" Och jag stannar hemma :S Ajja...




Morgon!

Jag vakna för flera timmar sen och kunde inte somna om... Så nu sitte jag i sängen med mammas data och kollar på hard time of RJ berger jag orkar inte sitta och fundera på vad jag ska göra idag så jag får ta det som det kommer!


Puss på er! ♥

the bitch is back!

Jag har varit singel i två månader... NU börjar jag komma till insikt... Eller okej det har jag väl gjort för länge sen. men jag kan ju göra vad fan jag vill nu? jag har INGEN jag behöver lägga ner massa energi på om jag inte vill! Haha som ni kanske märker såär jag på ganska bra humör idag ;) Så jag ska försöka ta mig in till stan och hitta på något också!


Uppdaterar igen lite senare ;)




(fick bli en denna bild igen sålänge)

Synd om mig!

Idag har jag klagat på allt! hade utväcklingssamtal som gick åt h*lvete... Jag är sjuuuukt trött och jag behöver en kram :( jag vill sova men jag har två prov att plugga till. Ändå sitter jag här? Hmmm....



Mini shopping

har köpt lite små saker! köpte ett par byxor också men jag orkar inte lägga upp dom :(



Youga

Nu drar jag på youga! jag är lite nervös faktiskt... Fick nyss jätte ont i ryggen så vi får se hur det går! Kanske åker förbi och träffar morfar också :)



Busunge!


Just because my tongue has touched yours.





Såhär blev en av bilderna som jag redigerade i http://photoshop.com Det är inte ens i närheten av det "riktiga" Som jag har på den trasiga datan men men...

Photoshop

Jag kanske har hittat en lösning på hur fan jag jag ska fixa designen! Men... Jag tänker inte säga mer om det förns jag vet om det funkar som det ska...



Vad fan är det med folk...?

Asså Sluta nu!! Jag är inte intresserad av någon ny x'D Jag är nybliven singel... lämna mig ifred! x'D



Och nej... Jag tänker inte skicka bilder till någon som kallar sig "smekminpek" -.-" Patetiskt!



bilder...?

Nu sitter jag och funderar igen... Ska jag dra ur tummen ur arslet och ta tokmassa bilder!? Njaa... vet inte... Datan är fortfarande trasig så jag har inge photoshop :( värdelöst! Jag vet... :( Inge roligt att ta bilder när man inte kan göra något med dom :O



Nej... Idag för ni nöja er med dessa bilder från http://weheartit.com











Parodi

Jag tycker egentligen inte om den här typen av parodier... men det här är ju bara så jävla sann!


Killar, titta hit nu för fan!


Sitter ensam!

Nu sitter jag här snart helt ensam igen :( Har ingen skjuts nån stans så bajs på det! (höhö mogen jag vet...)


Känner inte alls för att vara ensam idag... Jag får låta Britney beskriva mina känslor/mitt humör just nu..



Påväg ner...

Jag börjar faktisk gå ner lite i vikt! :) Så duktig så... Har inget att säga, puss!












Navelpiercing!

Jag ska.... Pierca naveln! :) Fast jag måste dock börja träna och så... Lovade mamma att få upp mitt självförtroende/självkänsla först! :) Självförtroendet börjar faktiskt redan bli bättre!! Jag vägde mig nyss och jag har inte vägt såhär lite sedan... länge? haha :)


Men... Jag vill inte uppmuntra någon till att väga sig varje dag... Jag gör det nu Bara för att kunna se att det blir skillnad innan det börjar synas! Så väg er inte flickor och pojkar! Höhö dubbelmoral?



Trött

jag är så sjuuukt trött idag!! Men jag måste plugga... Och ta bilder... Nej usch nu blev jag smått deprimerad :(



Bloggpause...? Och gammal historia om skolan xP

Tror att det är bättre att jag fortsätter blogga när datan funkar... Så slipper jag sitta vid pappas.



MEN... Jag tänkte ändå berätta en sak som "berörde" mig ganska mycket idag...


Jag har hört att skolan jag går på har varit topp tre värsta skolan att gå på... Men nu fick jag höra hela historian. Rektorn kom in till oss idag på slöjden och berättade.

Det var nämligen såhär att för tio år sedan så startade ett litet bråk på våran skola. Men et där lilla bråket växte mer och mer för varje dag vad jag förstod... Bråket växte pga att när en elev blev nedslagen så forsatte det med att den elevens vänner skulle hämnas... De gjorde alltså likadant. Det fortsatte med att man tog dit sina äldre bröder som skulle fortsätta med det här. Efter ett tag var det många som inte vågade gå till skolan pga allt som hände. I de här bråket var det inte inte bara sparkar och slag som var aktiellt utan också metallrör, basebollträn och även knivar var med i leken. Detta stod i expressen och i andra tidningar runt i landet. Vi vart utsedda som SVERIGE VÄRSTA SKOLA.



Men... Vart vill jag då komma med det här? jo, Det är påväg igen. Polisen var i skolan idag och det börjar bli allvar igen! Jag är förståss inte inblandad men jag tycker synd om alla som e det :( Det är redan elever som inte vågar gå till skolan på grund av det här! men men...

Åkte hem från skolan... igen

Behöver nog inte tillägga så mycket... Haha ;) Har inget att skriva om förutom att datan är död! Jag som fick en idé till nya bloggdesignen :(

Hemma

Trött som fan, orkar inte blogga, visar allt jag köpt nån annan gång. hejdå >.<

MAT! ...

Haha igår fick jag nå ryck och skulle laga mat till min bror och han kompis...


Resultatet:

 

 




Haha, brorsan tyckte om den... ^.^ gull!


GHAAAA! :@

Jag blir så jävla trött på perversa människor som bara har en sak i huvet!!


Jag läggeer ut en bild på dayviews där jag har klippt i ett linne som var för litet innann (ringningen gick upp till halsen) Så jag klippte ner det... ah så jag la upp bilen på linnet och skrev att jag nyss klippt sönder det och trots att jag till och med skrev det så skriver folk bara saker som "omg het<3" eller "boobis..." eller "msn? ;)"


Nej! jag tänker inte sitta och slösa mig tid på massa ytliga perversa små pojkar! Så dröm vidare ;)


Kan tyvärr inte lägga upp bilden eftersom att vissa stör sig på att jag inte är platt -.-"

Västerås

I morgon åker jag och mamma till västerås! Fick nyss pengar så jag kan shoppa lite igen :) tänkte stänga av mobilen också, eller i allafall strunta i att svara på sms eller när någon ringer!


lite kort om dagen + dagens bilder!

Idag blir det nog inte att blogga så mycket. jag känner mig verkligen inte på topp så jag ska försöka lägga all min tid på att må bra! Jag är hemma idag pga att vi ska jobba för att tjäna in 100kr till världens barn, jag kommer såklart göra det också men jag har inte lika mycket krav på mig när jag bara behhöver städa  hemma!


Så... Jag funderar på att ta en dusch och fixa mig lite innan jag hyr en film och sätter mig vid tv:n! Och så tänkte jag  tjocka i mig massa kokor också... Jäkla Danne som tvunget ska ta hem typ 12 lådor med kakor!









Inge skola för mig!

Det blev att stanna hemma idag! Kände mig inte riktigt på topp, när jag vakna i morse så kunde jag nästan inte ta mig ner för trappan!



 

 





Skola...

Pappa kunde skjutsa mig så jag fick lite sovmorgon :) Jag och mamma planerar att åka någon stans i helgen Så jag kan komma här ifrån ett tag!




Här är en bild på håret :) (haha ja, jag är arg på bilden) ;)


Kan inte ha det såhär

Jag vill fly. Bara försvinna ett tag. Jag tror att det är bäst för alla. Jag blir bara sårad och arg hela tiden...


Panik!!

Jag har nyss färgat håret och det blev SVART! Haha och jag fick panik i duschen när min mobil började byta låtar när jag lyssnade på musik... typ tre gånger! FY FAN va äckligt rädd jag var... x) Bilder kommer!

Örebro

Har varit i örebro idag! Jag är jätte trött och lite deppig faktiskt :( Men jag ska försöka ändra på det! Det är svåra tider just nu... Men om allat alltid var bra så skulle man ju inte uppskatta det...? Ellr har jag fel? MAn måste nog ha sina svåra stunder också.



Fudge...

Jag har bakat fudge HELA DAGEN! Och allt ska ju naturligtvis säljas i morrn... Höhö ;) MEN jag orkar inte lägga upp någre bilder... jag är skiiiit trött... Och jag ska upp tidigt i morrn och köpa en jacka :)






åh, jag måste bara lägga upp en jätte  söt bild också^^ Haha jag som inte orka lägga upp några...



Mylovebasket

Nu har jag laggt upp lite nya höstkläder på mylovebasket.com! Länken hittar ni under min profilbild!

Nytt!

Nu har jag slängt upp en widget från mylovebasket.com !  :) nu ska jag eventuellt fixa så profilbilden blir större också! :)


Gårdagen...

Ah igår var jag ute på stan... Det var lycket från början (förutom att jag förlora på bowling...) Men sen jag vi vidare till några som satt och spydde i en trappa (kul liv folk har...) Ah och sen fick jag en öl över mig och jag vet fortfarande inte om min väska går att rädda :(



För några dagar sen så skrev jag ett inlägg om att jag är för feg och inte vågar ta risker. Jag håller fortfarande fast vid den åsikten MEN nu fattar jag varför jag inte har dragit mig till tex alkohol. Jag tycker synd om folk som inte kan ha roligt utan att dricka...



RSS 2.0