Knasigt humör

Idag vet jag inte riktigt vilket humör jag är på. Känner mig lite halvdeppig samtidigt som det är helt okej. Galet! Idag orkar jag egentligen inte gå till skolan men jag har slöjd som jag måste gå på så jag blir färdig med det jag gör snart (ni kanske får se när den är klar)

 

Annars är det väl inte så mycket mer som jag kan komma på att skriva om! Brorsan kom hem igår så jag får skjuts till skolan. Har dock jävligt bråttom ändå… Ching!

 

hade ingen annan bild tillgänglig, ni får nöja er med denna sålänge! :)


Nytt hår!

Syns kanske inte så bra på bildernar dock... Ny tröja också!

Paket :3


Victoria's secret


Mietek Grocher

Idag har jag varit och lyssnat på Mietek Grocher och hans resa mellan nio olika koncentrationsläger. Jag tänker börja med att säga att jag har aldrig träffat en människa som honom! Att stå där, 84 år gammal och berätta om sin hemska bakgrund från andra världskriget om och om igen. Helt otroligt! Jag vill inte gå in så mycket på vad han sa eftersom att jag aldrig kommer kunna berätta det med hans känsla. Han grät flera gånger när han berätta trots att han har varit i hundratals skolor och sagt samma saker. Jag vill tipsa alla om hans bok trots att jag själv inte har läst den. Jag kommer köpa den så fort som möjligt! Nej jag kan inte ens prata om det här… läs boken så förstår ni. Och har ni chansen att se honom så gör det! I morgon kanske han inte orkar. Jag är oerhört glad och tacksam över att jag fick chansen att se och höra honom idag!


Smile baby, smile!

Nu har jag kommit hem från Johanna. Känns som att jag bor där nu för tiden! Måste bara få skriva av mig lite om det känner jag… (bara för att jag vet att hon läser) ;) Haha nejdå, men det känns bara så sjukt skönt att ha någon som alltid finns nära och som man kan dela allt med! Asså jag lovar, vi äter ihop, går på toa ihop, duschar ihop, skrattar och driver med varandra… ALLT! Haha för mycket info? ;) VI har alltid roligt när vi är med varann! Är typ sjuuukt taggad inför våra sommarplaner…!

 

Nej, nu tänkte jag köra lite kvällsträning så att jag är klar sådär lagom till mammor och minimodeller! (älskar ytliga program som retar folk) Haha!

 

(glad tjej)

Puss på er där ute!!


RSS 2.0