Otaggad

Träffade Emelie igår! Vi åkte in till stan på hennes moppe och köpte red bull och satt och prata massa... Jag kom hem runt tio och gick å la mig snart därefter.

Drick inte red bull innan ni sover barn! Jag somnade kl 5 på morgonen! Nu känner jag mig inte alls taggad på att se brasan :( hoppas jag blir lite piggare! Puss!


Valborg

Imorgon drar man ju som alla andra och kollar på nån brasa någon stans! Lite roligt faktiskt... Man står och tittar på pinnar som  brinner! Faktiskt, när man tänker efter så är det inte så roligt! Haha men nu hör det ju till saken att jag ska fira valborg med mina fina vänner :) När Ronja och Petra är med så blir det alltid något utöver det normala... Tur att jag och Elin är med och styr upp allt ;)
Ni får denna vackra bild på mig, bara för att jag är snäll idag ;)

första videobloggen?

Ingen kan ha missat alla videoklipp på youtube där folk sitter med lappar framför sig där de avslöjar sina hemligheter? Jag funderar på att göra samma sak bara för att! Haha, känns larvigt men kul ändå... 
Har ni inte redan sett det här så tar er tid och se den...!
Hmmm... ;)

Börja blogga

Har ingen fantasi nu för tiden... ska börja blogga när saker och ting börjar falla på plats igen! Kanske kommer upp lite fler inlägg redan nu men annars kommer jag nog igång i sommar igen!

Väntar på bussen

Vill inte att bussen ska komma. Har en så fin stund här i solen med min vän Elin! Ska snart hem och blir ensam. En fredag! Snart blir det sommar och ändring på allt...


Vattenkrig?

Nu har jag fått nya ideér igen och jag måste få skriva av mig!! Det är nämligen så att jag och några vänner i skolan har bestämt oss för att göra sista året i skolan tillsammans minnesvärt! Sen Kommer vi alla gå skilda vägar i olika skolor… SÅ! Vi ska ha ett stort vattenkrig! ”men oj” tänker ni, men detta är inget vanligt vattenkrig. Vi ska bland annat vara i lag (3-4 lag med 2 i varje lag) Och så ska vi starta i skolan och ta oss ner på stan! Eftersom att vi tänker ha färg i vattnet så ska alla ha vita linnen så vi får färg överallt! Varje lag är ett eget land och har en varsin färg på vattnet så man ser vem som fått flest träffar sen!:D Alla ska vara krigsmålade när vi springer runt på stan också, det blir awsome! Vi har redan bestämt oss för att göra detta så vi bryr oss inte om vi får skit av lärarna (jag är en sån som aldrig gör fel annars) Det värsta som kan hända är att vi får göra rent efter oss! :D

 

 

 

Bilder från weheartit.com



Rolig "håltimme"

Satt nyss ensam i korridoren och pluggade till spanskaprovet! Alla andra är på idrott och därför sitter jag ensam. Sen när jag sitter där i lugn å ro så kommer en FET jävla spindel och gör mig sällskap! Jag HATAR spindlar :( så nu sitter jag inlåst på toan och pluggar istället! Härligt...



Mobilblogg

Hej på er alla fina människor! Nu ligger jag nyvaken i sängen och mår illa :( har varit dålig på att uppdatera bloggen men jag har varit sjuk och har haft mycket att tänka på.

Jag var på ett möte i Örebro i onsdags och fick lite tid men mamma innan! Köpte lite småsaker bara som jag tänkte att ni kunde få se!


En bit på vägen

Nu har jag suttit med designen sen halv tio igår! (oavbrutet jaja!) ;) Nejdå men den är i alla fall inte färdig riktigt än! känner att jag ska jobba lite med bakgrunden och fixa lite små saker!
Ni får en gammal bild sen i somras sålänge ♥

Ny design snart?

Snart kommer den nya designen upp! Får se om det blir bättre eller sämre, nu kommer den se lite knasig ut ett tag i alla fall!


läxläsning och andra påhitt

Gör era läxor barn! Det rör inte bara ihop sig i huvet på en utan i rummet där du sitter också! Det är ju för fasen papper och bokstäver överallt! Precis som en skola? Bra skit!
Läxor är ju inte bara bra för att lära sig, blir du arg så kan du alltid ta ut det på alla dessa papper istället för något som du bryr dig om!
Vissa håller dock inte med mig om att läxor är något bra... Då kan man alltid skylla på att hunden åt den när du i sjävla verket åt den själv!
Eller så skiter du i det och tar en sån där halvseriös bild!
Sen visar ni för alla hur resten av kroppen ser ut när ni tar en ansiktsbild!! :D
Så gör era läxor barn! Tänk för fasen inte på nuet utan på framtiden!

RSS 2.0