Minnen...














vi har haft det ganska jobbigt du och jag... Men det löser sig precis som allt annat!♥

varit i västerås

Igår var jag och shoppa! ;) köpte lite småsaker som jag behövde... köpte också ett par nya convrse (vita)


 

Haha brorsan kom hem igår så jag visade skorna... då tog han fram sina och så frågade han hur mycket de kosta... det visa sig att han hade fått sina 400 nära jag fick mina för 700 -.-"


Tagit bilder! :)

Har Precis kommit hem från kryssningen! vi hadde jätte roligt verkligen :) Har väll egntligen inte så mycket och tillägga om det... :)


Haha det hände nyss en riktigt häftig sak (enligt mig^^) Jag stod och fotade en ekorre från typ n meters avstånd! Bilderna blev ganska bra faktiskt! Kolla själva ;))












Fick rosor :')

Är hon pojkvännen nu :) vi firar som sagt våran "ettårsdag" Och jag fick röda rosor! Gulligt va? ;)
hade dock inte kameran med mig och inte heller sladden till min mobil, så jag fick ta kort med henkes. Mamma hämtar oss vid sju å då tänkte vi dra och köpa... typ monster och godis? jag vet inte^^ något kul blir de säkert. sen drar vi kl 03.00 till stockholm. båten åker där ifrån kl 07.10
Det var allt så länge... ska försöka få henke från TV-spelet -.-"

tisdagskväll

Tänker börja det här inlägget med att säga förlåt! Jag är jätte dålig på att ta bilder! Men jag lovar er att jag ska skaffa ett bra stativ så jag kan ta lite bättre "outfitbilder"



Men sålänge får ni nöja er med de här...

Bakgrund

Har fixat en tillfällig bakgrund... Vill göra den mer "sommrig" men den får duga så länge :)

Kläder...

Hej! Jag fick en fråga för ett tag sen om jag inet kunde lägga upp bilder på alla kläder som jag tänkte (eventuelt) sälja... Jag bara inte haft tid och ork att göra det en... Jag lovar att jag lägger upp d när jag kan!




Ah juste, I morgon är det sita dagen i skola för ig innan påsklovet! :)
Jag har först sovmorgon till typ 10.10 sn har jag mentorstid men jag får gå tidigare för att kunna gå på mitt utväklingssamtal. sen har jag SO och så slutar jag 12.20 :)

Sen blir det att åka till kretshmans! (stavning?) ^^ det är i alla fall ett litet "gatukök" typ 5 meter från skolan^^ Och nu tänker ni "och?" Hahah jag är ju faktiskt där ganska ofta nu för tin... Men det är nämlign SÅ att imorgon så firar jag och Henrik att vi har varit tillsammans i ett helt år! och vi ska äta glass där. (vi gjorde nämligen det när vi träffades första gången utanför skolan) Och sen kl 03.00 så åker vi till stockholm och sen vidare till finland! :)


Det blev ett ganska låååångt inlägg det här...^^

Bakgrund

Bakgrunden Kommr när jag har tid... får se om jag hinner i morrn :)

Ny header...

Sitter och jobbar på en ny header! kommer förhoppningsvis upp i kväll! :)

Grattis LillBrorsan!

idag fyller brorsan år ! :) Han ska dock åka te stan så jag får vara ensam... Eller så drar jag till henke... Hmm...



Brorsam för typ... tre år sen^^ (han är 12 nu)


Silja

Glömmde säga en sak! :) På onsdag så har jag och Henrik arit tillsammans i ett helt år! :) Så jag har fixat n lite present till honom... Jo På Torsdag blir der nämligen att ta ledigt från skolan så drar vi till stockholm (kl tre på natten) Och sen drar vi med siljabåten till åbo och tillbaka! :) Längtar redan dit!!

 


Under ytan

jag vet inte om jag har gjort ett inlägg om den här filmen förut... men vi kör ändå!^^ Jo av nån anledning så älskar jag tragiska filmer so man kan gråta till! Den här filmen har jag säker sett 15 gånger...


Nu drar jag igen!




Ska ut och gå/jogga/spring? haha får se om jag överlever... Om mamma följer med så vet jag dock inte hur långt det blir... Ska försöka gå en mil iaf :)


Im back!



Nu är jag tillbaka :) Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra i sommar :) Har inte riktigt kommit fram till något men det blir nog bra :)

Fick pengar igår också, mormor fyller år på tisdag och brorsan fyller på lördag och nästa onsdag så har jag och älskling varit tsm i ett helt år! :) Så jag tänkte köpa något till honnom :) Vet dock inte vad jag ska köpa.... Några tips? :)

Inge blogg i kväll



Idag orkar jag fan inte blogga nå... Asså jag försöker att vara posetiv och jag mår bra. Men vissa dagar onskar man att man bara kunde hoppa över. Sitter i alla fall hemma i kväll. Skulle vara med en kompis men hon vill hellre vara med sin pojkvän... Så jag tänkte träffa min en han kunde inte, så jag tänkte va med Ebba en hon fick int gå ut.

Rolig info... nu ska jag sitta och tröstäta hela kvällen!

Hemma

har varit hos tandläkaren i örebro och fixat tandställningen :) bara en månad kvar med skiten! Jag hade sovmorgon och sen idrott men jag trodde inte att jag skulle hinna tillbaka så jag hade inga klädr :( så då tänkte jag att jag skulle hem och käka så jag åker tillbaka till skolan om typ en halvtimme :)




sover hos älsklingen i natt också :) jag kke kan blogga där ifrån :)

Förlåt...



Jag måste gör om dsignen igen! så den kommer se lite konstig ut ett tag...

Titta vad som kom med posten ;)



Dålig bild Men det får ni leva med ;)

RSS 2.0