Tro det eller ej...

Haha jag får faktiskt på mig klänningen LÄTT nu! :D Haha den var för liten i onsdags men nu så ;) 

Ny klänning?

Jag har inte bloggat på ett tag för att jag har haft annat att tänka på...

Igår var jag i örebro med Johanna!Jag hitta faktiskt väldigt mycket! Tro dock att jag ska in igen i helgen...


 

Köpte bland annat den här klänningen från sisters point! :)

Jag fick den doch i en storlek för liten! :( Fast jag tror dock att det blir överdriet stort om jag tar en storlk större... Och det var den sista som fanns så jag var ju tvungen!^^ Mn nu hittade jag den på http://www.mylovebasket.com/se/profile/emelie-jansson-3581110 haha!


15!

Fyller år idag ju! Orkar dock inte blogga... kommer från göteborg och är JÄTTE trött :(

Mylovebasket

 

Kolla min lovebasket! http://www.mylovebasket.com/se/profile/emelie-jansson-3581110


Resa+bilder

förlåt för dålig uppdatering! Har haft mycket för mig... Dels har jag tagit bort tandställningen (redan) :D sen har det ju vart skola att tänka på... Fick nyligen veta en lite kul sak också! Näämligen att jag och Love drar till Göteborg i helgen :) Blir Shopping + Liseberg så bor vi på hotell sen :) Och så fyller jag ju på söndagen så det blir en lite annorlunda födelsedag^^

 

 

 


alla dessa bilder...


Okej... Det blev MÅNGA bilder! här fick ni en... Tror dock inte att jag ska använda den, hmm..

Bilder från fredags!

blogg.se har krånglat igen så jag har inte kunnat blogga. Jag la dock upp et inlägg från skolan men jag hade inga bilder för kameran laddade ur när jag skulle ladda upp bilder till skolans dator :( men det finns ju något posetivt i allt! För nu kan jag ju ta hem dom och redigera dom ;) här kommer i alla fall orginal bilderna!

 








skola

Sitter i skolan -.- undrar om min lärare vet att jag bloggar eller om han inte bryr sig xD försökte ladda upp bilder på skolans data men kameram ladda ur :( Men jag tar hem dom och redigerar dom... hehe (a)

pusshej :)

Godmorgon!

godmorgon allihopa :) Igår lovade jag at jag skulle lägga upp bilderna från i fredags men jag väntar på att Evelina ska godkänna det ;) Jag tror inte att hon har några problem med att jag lägger upp några men jag vill ändå vara säher! :)

sova...

Jag ska snart sova! Jag var och tog bilder med Evelina igår, vi hade en bilduppgift med temat "natur" Så vi fick tolka det hur vi ville :) Haha jag valde att sminka Evelina och limma fast löv i ansiktet på henne och tvinga ut henne i skogen med bara ett lakan över sig^^ (visar i morrn)



Godnatt sötnosar!

Dagens inspiration.

 

 


Valborg! 2

Har fixat lite bilder nu ^^ Det blev över 100 st men jag orkar inte ladda upp så många :O

 

Jag och älskling :)<3

 



Elin :)



Elin & Ebba  :)



Lilla Jag! (som ser ut att vara typ 12 på bilden)




Henrik i tunneln (som förövrigtt stinker kiss på flera meters avstånd) Anledningen till att vi går där ändå är att i måst gå runt hela stan annars :(



Henke snodde kameran :)




haha förlåt för den...^^




Kväll :)



Kyrkan :)



Och till sist... brasan!^^


Valborg!

Har varit hos älskling på valborg :) och så var vi vid brasan med ebba och elin! Ska fixa lite bilder så lägger jag upp dem snart :)


RSS 2.0