Matte!

Är det inte lite dumt att vi får "spela" data i skolan...? Jag har iaf matte nu :) Snart har jag engelska och sen slutar jag! Jag drar hem och äter sen åker jag till ignight... kulkul... det blir nog inte så sent dock... Om inte brorsan är villig att skjutsa i natt ;) hahaha kul liv... kke drar och bowlar också om jag inte får för mig att dra här ifrån! Låtermycket bättre faktiskt...

Jofama by kenza

Jag var och provade jofama by kenza jackan idag! Pappa sa att jag kunde få den... Och jag tacka nej!? Ajja, vi får se hur det blir med det :)


Ig-night...?

Paniiiiiiik!!!!!! Vad ska jag göra på Fredag!?!?!?! antar att det får bli ig-night om jag inte kommer på något annat...



Hemma!

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra på Fredag! :) Jag MÅSTE göra något! Haha jag klarar inte av att sitta hemma längre! Stora frågan är... Vad kan man göra i en småstad som denna...?



It's all about you

Varför ska alla sträva efter att vara perfekta? Varför är det så svårt att göra sina misstag och sen gå vidare? Jag är i alla fall trött på att leva för alla andra. Jag föddes liksom inte för att göra alla andra lyckliga?

Jag är 15 år. Den här tiden kommer jag aldrig få tillbaka. Om några år ska jag flytta hemifrån, skaffa jobb och körkort osv. Då ska man växa upp och passa in i samhället, DÅ! Men jag har ju flera år kvar!? Varför ska jag sitta hemma ensam och skriva allt det här istället för att göra det? Varför gör man inte bara sina misstag när man kan? Varför ge upp sitt liv för alla andra? Varför ska man alltid göra allt så lätt?


Så gör era misstag! Det spelar ingen roll vad du gör så länge du inte förlorar dig själv! Du bestämmer själv vem du vill vara. Var stolt över det! Lyssna inte på vad alla andra säger. I ditt liv är du huvudrollen. I ditt liv kan du själv bestämma vem som får lägga sig i.


Jag vill inte sitta hemma och deppa över att jag inte gjort något vettigt med mitt liv än. Jag tänker leva, jag skiter i er som inte ser mig. Jag bryr mig inte om er som ser ner på mig. NI har stora problem, inte jag.

 

 


Ny header?

Jag vet att jag har sagt det förr... Men jag vill ändra designen på bloggen! Jag har dock inte ork att börja! haha



(min första header)

Passande låt...

Hittade nyss den här vidion på en blogg :) Sjukt bra!


Clear things up...

Jag tänker inte skriva så mycket i det här inlägget... Jag Ska som sagt börja styra upp mitt liv igen, och jag tänker börja med att göra mig av med alla dåliga minnen... Jag låtesr bilderna säga resten.






 


Igång igen!

Haha Jag vet jag vet... Ni saknar mig, right? ;) hehe... Men nu jävlar är jag tillbaka! Jag ska försöka styra upp mitt liv igen! Och vet ni...? Jag tänker börja nu!

 


Bättre & bättre

Nu börjar allt äntligen ordnas upp! Saker har varit jobbiga på senaste tiden, men nu kan jag faktiskt känna mig glad i melllan åt :)

För er som undrar så är jag och Henke fortfarande vänner och inte mer. Det börjar faktiskt kännas helt okej, även om jag hoppas på att allt ska funka senare :)


jag funderar på att ändra lite i headern idag också... ;) Ska käka nu och sen ska jag ta lite bilder :) Hejdå så länge!


...

Nej det är ingen idé att jag forsöker skriva något :S Men saker kanske äntligen börjar ordna upp sig! även om det är tufft...

confused

Mitt humör är som en jävla stutsboll just nu! upp & ner hit & dit och så vidare... Haha jag är nog inte så rolig att ha och göra med just nu... Ena sekunden är jag jätte ledsen, sen känns allt ändå helt okej och sen går det över till "ahmen vafan, vad fan tjänar jag på att sitta här och deppa!" Så springer jag nr för trappen, rak i ryggen med ett leende på läpparna, tar ett glas mjölk, går upp, fortsätter deppa... Hahaha jag är ju helt otrolig!

 

Sen känner jag bara att "vafan då, vad fan gör jag med mitt liv?" Jag tar aldrig några risker. Jag är den som sitter hemma och tittar på tv efter skolan...? Så skulle jag ju aldrig vilja beskriva mig själv!? Kan det vara för att jag bor i en liten skvallerstan där ingen kan vara anonym...? Kanske bara borde flytta... xD



Något som alla borde ha!

 

Haha kolla texterna ;)


New home

En sak som ni kaske inte visste om mig (om jag inte redan har sagt det, hehe) Är att när jag känner ig lite nere så letar jag bilden på hur och olika rum (och små prylar) som jag vill ha! haha och så spara jag alla i en speciel mapp! :)












stängt av mobilen

Nu har jag stängt av mobilen så om någon försöker nå mig så... eh jag stängde ju av för att få vara ifred? Så ni får helt enkelt vänta ;) haha, nu håller jag på att bakar... (tjockis) :)

Ont i benen...

Nu börjar det kännas i benen! Jag gick runt och tänkte så mycket på allt som händer så jag kände inte alls att det var jobbigt att gå så långt, även fast jag gick ganska fort... Men nu jävlar känns det! :(

Varit ute...

Varot ute och gått i 2-3 timmar. Jag behövde tänka lite och så... Ska jag vara helt ärlig så fick jag panink och visst inte vad jag skulle göra, så jag gick ut och gick nästan 1,5 mil. Vet inte om saker blev bättre men ingen är ju sämre och det är ju posetivt?


Snart kommer allt bli bra, på ett eller annat sätt. Då kan jag entligen börja vara mitt vanliga posetiva jag på bloggen! :)

I can't let you go

Varför ska saker vara så jobiga? Varför kan man intye bara ta allt som det kommer? Vad är det för mening att vara ledsen när allt ändå är meningen att det ska hända? Jag vet att jag inte kommer få svar på de här frågorna eftersom att alla kommentarer jag får är typ "Hej, hur har din  dag varit? kolla min blogg" eller "hej, allt bra?" Om folk hade läst alla inlägg som ni kommenterar på allas bloggar så hade ni nog inte ens kommenterat. Visst, Ni kanske vill ha läsare. Men då kan man väl kanske läsa inläggen iaf?

 


Hate this feeling

Jag hatar att vara negativ i bloggen :/ som tur är så tvingar jag ingen att läsa. Jag är okj. Trots allt så känns det faktiskt lite bättre imellan åt.



Telling the truth

Okej. Jag orkar inte göra något långt inlägg om det här...


Vet dock inte hur jag ska skriva det här på ett bra sätt... Det känns bara så fel just nu. Jag kan börja med att säga att min pojkvän har betytt så otroligt mycket för mig den här tiden som vi haft, och tro mig det gör han fortfarande! Och ja, jag älskar honom fortfarande som pojkvän men som det ser ut just nu så är vi vänner.

 

Det är bra mellan oss nu. hoppas att vi alltid kommer vara vänner... Om inte mer så småningom♥

 


Övernattning idag

Övernattning i skolan med klassen idag. Jag kommr definitivt inte!




Jag orkar inte ens förklara hur jag mår just nu.


I will be fine

Det blir bättre. Jag Tänker inte gå in på detaljer och så... Men jag BÖRJAR inse att jag inte har förlorat något :) därimot har jag fått en bra vän :)




Gammal mobilkamerabild


When i held ya



Never stop believing

Jag blev hemma från skolan idag. Igår mådde jag inte så bra så jag ska snart åka in till sjukhuset för att ta lite  prover. Jag vill inte berätta vad som hände igår innan jag vet varför det hände. jag ska försöka komma igång med bloggen så fort jag mår bättre!



RSS 2.0