plockat hallon!





Nu ska jag in till stan med pappa och lillbrorsan och så får vi se vad som händer sen :)

Dagens tips!

Förutom cykelturen idag så har jag i alla fall försökt att ha en bra dag trots att jag bara varit hemma. Så jag har fixat håret och slängt på lite smink så man kan känna sig lite fresch! Och så har jag också kollat runt på lite nya bloggar och hittade bland annat den här: http://keela.se 




varit ute och cyklat!

Jag kom nyss hem från en lång cykeltur med pappa :) Som några av er kanske vet så har jag känt mig väldigt nere ett tag nu, och då är det ju perfekt att ta cykeln eller joggingskorna och i alla fall försöka att må lite bättre!



Håret!

Har blekt slingor nu :) Nu sitter jag och funderar på om jag ska ha helt blont eller om jag ska ha typ såhär eller om jag ska färga brunt...




Här har ni en liten bit av det ;)

Pictures








Dåligt humör

Jag kommer nog inte uppdatera så mycket på ett tag (som jag sagt tidigare) Jag mår inte så bra just nu. Jag vill inte gå in så mycket på vad som har hänt men dels så känner jag att jag inte är redo att börja skolan igen... Och då menar jag inte det här vanliga "fan snart är lovet sluuut!!! :(" eller "usch palla skolan igen" untan jag fixar verkligen inte det just nu. dessutom ska man ju orka satst på betyg också... just nu känns det som att jag bara måste försöka klara livet.



bloggpaus

Hej igen. jag har inte bloggat på ett tag eftersom att jag inte har orkat och har haft andra saker att tänka på. Jag vet inte om jag kommer att blogga på ett tag men det visar sig.



Juste, henke kommer också! :)




Norge...

Jag vet inte vad jag ska säga om det här... dödssiffran stiger allt mer och här sitter jsg med memmas dator och har det bra... önskar verkligen att jag kunde göra något, så i kväll går alla mina tankar och all min kärlek till er som är drabbade ♥






Jag la upp den här låten för några dagar sen... men idag är den till vårt kära grannland!

Godnatt!

Nu ska jag sova.... fasr neee jag vet inte... men jag kommer i alla fall inte blogga mer i kväll. I morgon åker jag till Henrik och bliir kankse borta hela helgen. Om han har datorn där så kanske jag bloggar lite :)



Skyscraper



Sjukt fin låt med Demi lovato! Jag tycker att det är så synd att sånna som Demi börjar sin karriär med disney... Det bli lixom jätte svårt för dom att "växa upp" Om ni förstår hur jag menar... Tänk till exempel på miley cyrus, selena gomez och vanessa hudgens. Dom hade kunnat komma jätte lång bara genom musiken men ändå startar dom med disney...? Deras fans kommer nog altid att förbli barn mellan 6-12 år.

Dock tycker jag att Demi verkligen lyckats med den här låten! likt som miley lyckades med filmen the last song.

Ingen design...

Som ni kanske förstår så kan jag inte påbörja en ny design när datorn är trasig. Jag ska kanske få låna en dator av min mattias men jag antar att den inte har photoshop. Den ä'r tydligen inte jätte bra heller och den är ganska seg, så vi får se om jag kommer orka blogga från den!



...








bildspel?

jag funderar på attt göra ett bildspel med bilder på min gamla skola. Jag har även gått på dagis där. Så jag kommer alltså visa exakt de bilder jag får i huvet när jag tänker på den skolan i ett bildspel! :) Jag trodde inte att jag skulle få bilderna så exakt men jag var där men ebba och tog bilder och dom blev jätte bra!




(bild tagen från hemsidan)


Jag vill dit snart igen och träffa mina gamla dagisfröknar som jag tror jobbar kvar! Dock så gör inte alla det och jag vet inte om jag kommer ihåg alla :/

Kommer tillbaka

Förlåt att jag inte har bloggat på länge... Jag har haft väldigt mycket att tänka på. Nu har jag varit med Ebba i... 4 dagar+ jag kommer inte ihåg hur lännge^^ Och så har jag träffat henrik också, jag ska förhoppningsvis träffa honom i helgen också.


Datorn är trasig så det är också en anledning till varför jag inte har bloggat. Jag kommer kanske blogga lite från mammas data innan den andra är fixad. det betyder dock att jag inte kommer kunna lägga upp så mycket egna bilder eftersom att mamma inte har photoshop och jag tycker att det är jätte tråkigt att lägga upp ofixade bilder!




Jag vill inte vara negativ i bloggen. och det tycker jag inte att jag är heller, men jag känner mig förvirrad. Men vad är det som säger att det måste vara dåligt? Det kan vara ganske skönt att inte alltid veta hur vad man känner också. Jag känner mig inte jätt lycklig just nu men jag mår inte heller dåligt :) Det känns som att jag väntar på något, kanske något dåligt, kanske något bra? jag ve i alla fall att allting som händer har en mening. och det är väll egentligen allt som betyder något...? Right? ;)

Sitter uppe...

Jag har suttit uppe hela natten. jag kommer inte blogga på ett tag. Det händer allt för mycket just nu så jag vet inte när jag kommer orka blogga igen...



Sola...

jag måste ta mig till ett solarium! Jag kan inte se ut såhär längre! det är inte långt innan skolan börjar och jag ser fortfarande ut som ett lik!




Bild i repris... inte bra...

TRASIG!

Datan är trasig! Jag kommer inte kunne blogga normalt innan den är fixad... Och jag Kommer inte heller kunna börja på någon ny design eftersom att mamma inte har programen jag använder på sin dator :(

Citat

Kolla vilket bra citat jag hittade på en blogg!


Bara acceptera att jag är den jag är, så slipper du bli upprörd när du upptäcker att jag inte är den du tycker jag borde vara! På så sätt besparar du dig själv alla besvikelser, som beror på dina egna orealistiska förväntningar!!

Det här med klassen (igen)

 

Kände bara att jag ville visa den här kommentaren för att bevisa en gång för alla att jag hade 100% rätt i det jag skrev förr... Och vist, det kanske blir bättre i 9:an men ärligt talat så är det ingenting som jag går och väntar på!

 

Jag står hellre ensam än att ha falska vänner. Och nej ujag säger inte att alla är falska. Jag tror att några av er vet vika jag syftar på dock så är det några som inte har en ända aning! Och jag vill inte ha kommentarer som "det handlar inte om mig va?" Jag tycker inte att det ska behövas.


Panik!

Det var länge sedan jag v ar såhär rädd och osäker... Men jag har betsämt mig nu...






Kan någon gissa vad jag ska göra? ;)


En natt till!

Vi blir kvar på Royal Crown en natt till :) ska nog shoppa en dag till!

New!

Blev lite senare än jag trodde... Men nu sitter jag på Royal Crown i göteborg och har haft en lång dag med mamma på stan! :) jag tänkte lägga upp bilder på det jag köpte som jag lovade er igår :)




tröja från bik bok 149kr & linne från H&M (kommer inte ihåg priset på linnet)



Ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg vad något av sminket kosta! Vill ni veta så kan jag ta reda på det ;)



En till tröja från bik bok 149kr


Så, det var det viktigaste jag köpte idag :) jag var i uddevalla här om dan också och köpte lite småsaker!

Jag uppdaterar när jag känner för det ;) Jag har ju semester så jag vil inte känna några krav på mig :)

Bloggar i Göteborg!

Hej! imorgon åker vi vidare till Göteborg så jag tänker blogga lite på hotellet då! Så i kväll går jag och lägger mig tidigt och så går jag upp vid kl 6 i morgon tror jag... Jag har inte tagit några bilder pga vädret. men som sagt, i morrn åker jag till göteborg på en liten "shoppingresa" Så då visar jag alla jag har köpt! Haha målet med denna resa är att komma hem med MINST 10 shoppingkassar ;)


Förlåt!

Jag kommer nog inte blogga så mycket under semestern som jag lova :( Det är inte så pass fin väder så det kan bli så fina bilder. Så det känns ju lite tråkigt att lägga upp bilder som jag själv inte är nöjd med :( men men... Några bilder kanske det blir i alla fall :)


Framme!

Nu har jag äntligen komit fram till ljungskile! vi svängde också förbi vid trollhättan för att gå i affärer men så drog vi vidare till Uddevalla. Jag köpte lite små saker där som jag visar sen! Jag antar att vi snart kommer gå ut och gå en stund så då kan jag ta lite bilder :)


Nej men nu ska jag frächa upp mig lite... om jag orkar! jag har suttit i en bil i kanske... fem timmar? Ajja... jag skriver mer senare i kväll eller i morgonbitti!

Hej så länge :)

Panik!!!

Jag har inte börjatt packa än!!! Jag borde anställa någon som kan göra sånt... haha ;) nej men nu sitter jag och väntar på att mamma o pappa ska komma hem med maten :) sen kanske hon kan hjälpa mig...? Ajja jag hinner nog...



Hmmm...

Jag skrev nyss att jag hade ändrat lite saker i designen... Och när jag förhandsgranska så så det bra ut men när jag sparade stilmallen så blev det inte ändring...? man kan fortfarande se ändringarna i stilmallen :S

ändrat lite.

nu har jag gjort lite småändringar i designen. När jag kommer hem så KANSKE jag sätter mig och gör en ny header och kanske en ny bakgrund...? :)


usch... jag orkar verkligen inte packa just nu :( och resväskan är alldeles för liten! jag kanske får ta med mig två... haha det får nog bli så :)

Morgon!

Nu har jag duschat och sitter i vardagsrummet med mammas dator :) snart ska jag gå ner med all tvätt o9ch fortsätta packa. Grannen kommer snart med mina byxor också :)

Mammas dator följer med på semester så jag kan fortsätt blogga! och om jag inte glömmer sladden till kameran så lovar jag att jag laddar upp bilder varje dag!


So sick!

Jag är så trött på mitt hår! jag vill färga det man mamma vågar inte bleka det ingen xD Så jag antar att jag får gå till en frisör. fast jag vill ju ha hårförlängning också :( fast det kostar ca 6000.


 

Jag tror på färgen längst ned till höger... eller varför inte chansa och bli blond...? ;)


Vad hände...?

Jag såg för ett tag sedan att ett inlägg jag skrev för några timmar sedan nu är helt borta :S Så förlåt för dålig uppdatering! Det var ju trots allt inte mitt fel ;)


Jag fick nyss mina byxor lagade! :) så nu har jag ett par extra till semestern på lördag. idag har jag packat! Är dock inte färdig på långa vägar...


Hotell bokat!

Nu har vi bokat hotell i göteborg :) Förhoppningsvis så åker vi nu den 9:e till ljungskile och bor hos några vänner där! :) sen drar vi vidare till götebor och bor där i två nätter!

Jag har bestämt mig för att vänta med den eventuelt nya bloggdesignen till efter semestern! 


bilder från ljungskile:

 



 















Ny design...?

Jag funderar på att fixa en ny design igen! Jag har dock inte bestämt mig än... Så jag börjar kolla på lite ideér och sätter mig med photoshop ett tag nu så får vi se sen! :)


God morgon!

Idag tänkte jag dra in till snat :) Jag ska träffa Henke men jag har dock ingenstans att sova eftersom att han jobbar i morrn :( Så nu måste jag försöka fixa skjuts hem! Haha


Barndomsminnen

Jag känner mig lite nere idag :( när jag var liten so samlade jag på bratz dockor och nu när vi leta efter dom så är dom borta! Jag som tänkte sälja dom och få pengar för dom... :( Jag hade säker kunnat få 2000kr för dom men nu får jag kanske ingenting (de kostade ca 4000 när jag köpte allt) :( jajja... jag har säkert andra saker jag kan tjäna pengar på :)


back in time

Det är inte klokt hur mycket man förändras genom åren! Så nu tänkte jag lägga upp en BILDBOMB från för i tiden ;)



Haha... Jag köpte löshår som jag använde EN gång! (ni vill inte veta vad som hände med den)




Tro det eller ej men det här var min "emotid"  Haha jag har dock alltid älskat att fjanta mig ;)




Det här KAN vara den första bilden jag la upp på bloggen!




Jag ock petra... Shit! xD januari 2009 pinsamt...

 


Ja, vad ska man säga om den här bilden? Jag mådde inte så bra på den tiden.




haha, peruk! (det är inte fejktårar, det är skoggor) ;)




Petra i Uskavi i början av sjuan ;)




Haha den dagen glömmer jag aldrig...




Ock där har vi löshåret igen... *suck*




Åh! Här har vi älskade ljungskile! Kommer snart igen!



Haha...



Hemma hos elin förra sommarn <3 Saknar dig vännen <3




Fjortispose!


Nu kom jag på vad jag ska göra! jag ska leta fler bilder som inte nes jag har sett :)


Det blir bättre...

Idag är inte mitt humör på topp. Och precis som alla andra så sitter jag och tycker synd om mig själv när det händer saker. Men jag tycker ju såklart inte om att må såhär så jag ska försöka att hålla humöret uppe och bli lite gladare! Och det tänker jag göra genom att lyssna på glad musik, kolla runt på kläder som jag tänker köpa och leta runt efter mitt framtida hem! :) Känner mig redan lite gladare... :)

 







Hemma igen!

Nu har jag varit hos Henrik igen :) Har inte mycket att göra så jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på under veckan :) Så Jag bjuder på lite sommriga bilder från http://weheartit.com 

 












RSS 2.0