inget bloggande

Jag kanske kommer sluta blogga ett tag. Jag mår inte så bra just nu, jag måste börja tänka men just nu är allt för mycket. Jag vill inte gå in så mycket på varför jag mår dåligt. Men redan första dagen i skolan bröt jag ihop. jag ville verkligen inte komma tillbaka till allt igen.


Jag vet inte om det syns så mycket i skolan förutom att jag gått där ifrån för att jag inte orkat med allt, tror dock inte att någon märkte att jag var borta.


Jag kommer kanske fortsätta blogga när jag reda ut allt som händer. Men just nu måste jag för5söka sköta skolan även om det bara gör mig ont för tillfellet...



Bjuder på en bild från sjuan (bad times)

Buhuhu! :'(

Jag såg nyss de två sista avsnitten av The hard times of RJ Berger! Om jag inte hade vetat hur det skulle fortsätta så skulle jag vara helt förstörd nu! :'( Frågan är... Ska man vänta med att se resten?






Juste... Jag lovade att jag skulle blogga mer om jag fick en laptop vilket jag får i helgen!

Nora

I helgen är det Noramarken... Frågan är... hur tar jag mig dit? och hur/när kommer jag hem? Hmmm...



Gammal bild på mig och Ebba på Noramarken för några år sedan!


Hahaha Nu jävlar gör vi Nora osäkert!

Sitter och skriver...

Nu sitter jag och skriver lite texter. jag brukade älska att skriva men jag har nästan slutat med det nu. Förr brukade jag till och med ha papper och penna i fickan varje gång jag gick till skolan så ifall jag skulle komma på något så kunde jag bara skria ner det.


Blev lite besviken när jag hörde att vi skriver låtar i grupper på musiken med melodin från låten use sombody som är en av mina favorit låtar att sjunga, och så klart så missade jag det! Så nu är alla indelade i grupper och alla skriver på svenska och ingen är seriös... Kul... :/ Skit kul också att vi ska spela in låtarna och jag får inte ens chansen att göra något seriöst!




Hometown glory



Behöver nog inte skriva så mycket om den här låten... Jo en sak! Om man lyssnar på den i bilen så känns det som att man flyr från allt som en gång betytt något... Ganska läskig känsla faktiskt men ändå satte sig låten rak i hjärtat på mig! :')

ingen fantasi

Jag harr ingenting att skriva om känner jag... igår var första dagen i skolan och idag är jag hemma! Jag lyckades i alla fall köpa ett överskåp igår :)




Jag hör av mig när jag kommer på något att skriva om!

5 måsten!

Ursäkt att jag spåra ur lite med bilden... hade nästan glömt att pain fortfarande existerar xD



Ebba kommer!

Ebba kommer hit och sover här sitat dagen på sommarlovet! Lite sorgligt dock... Haha jag bakade hela kvällen igår bara för att Ebba skulle komma^^



Sticker snart

Drar snart till örebro för att köpa det sista inför skolstarten på Tisdag... Smått deprimerande -.-"

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska köpa BRA smink för en gångs skull... men det får bli nästa gång jag får pengar!




5 tips!

Nu fick jag bråttom! kom på att jag skulle på ett möte om två timmar!  bloggar när jag kommer hem.




Packa...?

Nej jag orkar inte packa :( Jag åker doch kl 8 i morgon så jag behöver gå upp tyå kl 6 :O



Idag har jag lärt mig att ingenting är omöjligt. Jag kan uppnå va fan jag vill nu!


Hemma igen!

Nu är jag hemma från ullared! Jag är jätte trött så jag kommer inte blogga mer idag. I morgon ska jag börja pack igen så jag uppdaterar nog mer då... ;) Haha varför är det så tråkigt att pack? Jag har ju inte ens hunnit packa upp ;(


Så på tisdag åker jag till Stockholm med mamma! Jag ska försöka få med mig en dator!

 












In till stan

Nu ska jag in till stan och hälsa på morfar på sjukhuset. Sen svänger jag nog förbi några små butikr och försöker hitta något att ha på mig i ullared :)


Ullared!

På fredag åker man till ullared med Henrik, johanna, kenny och carina! :) Vet dock inte alls vad jag ska ha...



RSS 2.0