Drama

Nu har jag kommit hem från skolan! Brorsan lova att det skulle finnas mat när jag kom hem men, ne! ingen mat :(


Hände en ganska dramatisk sak också... Stod och väntade på bussen och så hör jag hur någon ramlar så att huvet smäller ner i backen. Så när jag vänder mig om så ligger det en kille mitt på vägen och skakar så kraftigt så han lyfter från marken. Jag sprang så klart dit för att hjälpa till, men då var någon redan påväg att ringa efter ambulans. Jag tror att det gick bra men det är ju alltid lika läskigt när sånt händer!



En gammal bild som inte passar med texten får duga! :)

I mammas lokal

Det blev att sitta i mammas lokal i några timmar innan jag träffar mormor & morfar... Får se om jag går ut på stan och gör något också! :) Men nu ska jag nog sitta och titta på hard times ett tag medand mamma damsuger... ;)



Morgon

Vaknade nyss efter en jobbig dröm :( Nu vill jag bara somna om igen men jag vill inte riskera att drömma något jobbigt igen.


Första advent idag, nu ska jag låta gammal och säga: herregud vad tiden går fort... Hihi på tal om gammal... Kanske åker och träffar mormor och morfar senare idag :)




Haha jag fick massa bilder av johanna för några dagar sen :) bland annat den här från när vi bestämde att vi skulle ha med oss fika på matten... vi hade sagt till alla att de skulle ha med sig något så att vi kunde ta med buddelt så mycket som alla andra ^^ Problemet var att när vi kom dit med allt så är det ingen annan som har tagit med sig något... Haha så vi fick sitta längst bak helt själva och äta allt...

Bjuder på mig själv...

Haha jo ni ska faktiskt få ett par bilder till...




(hade liiiite tråkigt, så jag målade en rosett... haha)






Lördag!



Har tagit lite bilder! Får se om det kanske dyker upp några till senare...



Praktik

Nu sitter jag i mammas massagerum efter en lång dag på min prktikplats :) Haha Varför tror folk att jag inte jobbar bara för att jag är hos mamma...? :S Haha men skit samma! Eftersom att mamma slutar sent så kommer jag inte hem innan nio  på kvällen så därför sitter jag med datorn ett tag! Det är ju en dag i morgon också... ;)


Juste! Jag har fått min dator nu så det kommer bli mycket lättare att blogga :) brorsan ska fixa photoshop till den också så kan jag fixa designen som ser för j*vlig ut just nu! Har inte haft tid och ork till att fixa den :(





Hahaha här är en av mina första headers... Sjukt vad tiden går fort!

Bara med dig...

Nu sitter jag och funderar på att ta igen lite missad sömn innan träningen i kväll... Slänger upp en bild på mig och johanna sålänge...


 

Haha jag till höger... Av någon anledning spårar det alltid ur när vi träffas...?^^


Sommarbild

Jag har inte så mycket att skriva om så jag bjuder på en bild sen i sommras som jag inte har lagt upp än!



Träning!

Idag... Idag har jag mion första vollybollträning! :) Var nyss in på team sportia och köpte kläder! Pappa hade redan varit in och bett personalen hjälpa mig när jag kom så jag fick sjukt bra service! :)

 



Här är arenan jag ska spela i! :)


Drömmer...

Åh ibland är det så jävla härligt att bara drömma! Hahaha om jag ska vara helt ärligt så hade jag varit en RIKTIG Bitch om jag levde som jag drömde! Haha ;) Men sån vill jag ju inte vara... Bara ibland...


Haha nej men seriöst nu... Det som snurrar i mina tankar just nu är textil design... Jag börjar nästan fundera på att gå den linjen! Förstå va kul att få designa typ scenkläder och musikvidios! Då får man ju spåra ur totalt!


 




Moa Lignell...



Helt sjukt... Jag kan nästan inte fatta att hon bara står på idol scenen?

idol!

sitter och väntar på att idol ska börja igen... jag glömde dock bort ALLA andras uppträdanden när Moa sjöng... Helt sick! Jag kan väl inte säga så mycket mer... vill bara höra det igen!





Örebro idag!

Idag tar jag bussen till Örebro med sötaste Johanna! :) Jag har dock inte mycket pengar att bränna just nu... Hmm...


Funderar på om jag ska våga mig in på new yorker... jag köpte en tröja där som blev rosa när vi tvätta den trots att vi tvätta den separat :S Och när vi gick dit och skulle försöka byta den så trodde dom inte på att vi hade följt tvättråden så jag fick ingen ny! :/ känns ju bra att folk litar på en?


Dock så måste jag in där förr eller senare... Jag brukar handla där för flera hundra i månaden och det är det ända stället jag kan köpa bh'ar på :(


 

 

Men ändå... Jag är beroende av den affären :(


tillfällig design...

Jag var så tröt på den gamla designen så jag fick göra en ny lite snabbt... Den "riktiga" Keske kommer upp senare idag eller under veckan!




 


Design!

Nu har jag fått igång datan igen! Vilket btyder att jag ska fixa med designen som jag lovade... Ni får en nytagen bild på mig sålänge!


RSS 2.0